Vilken av de svenska storbankerna tror du har gett bäst aktierekommendationer de senaste åren?

18-11-23

Urd Rating, som tidigare i år vann det regionala Skapa-priset för Västra Götaland efter hård konkurrens, hjälper befintliga och blivande aktiesparare att svara på frågeställningen ovan.

Genom att använda matematik och finansiell historik har Urd Rating skapat en unik algoritm som ökar transparens och tillgänglighet för användaren att kunna investera smartare. I den oberoende tekniska tjänsten samlas automatiskt tidigare gjorda aktieråd från experter in via API. Råden tillsammans med aktiekurser, valuta och annan finansiell information analyseras sedan av Urds algoritmer. Analysen visar på vilka aktieanalytiker som gett de mest träffsäkra ekonomiska råden på aktiemarknaden. Därefter blir det lättare för aktiespararen att satsa rätt.

Urd Rating vill skapa trygghet för användaren med sitt placerande, öka transparensen och eliminera intressekonflikter och dolda agendor.

Kolla in på vår hemsida, www.urdrating.se så kan du själv kontrollera vilken av storbankerna som gett det bästa råden den sista tiden!

Gå med och testa Urd Rating gratis!