Gör bättre investeringar

Vi följer upp experternas råd.
Urd Ratings kloka algoritm räknar fram vilka aktier du kan investera i utifrån historisk träffsäkerhet och trenderna de sett framåt.

Analytikernas verkliga kursvinnare

Vilket bolag är hetast i respektive bransch på aktiemarknaden just nu?

Vem kan man lita på? Följ analytikerna som har mest rätt & bäst avkastning.

Hitta de bästa bolagen att investera i Analytikernas utfall!

Samla all info på din egen sida

Utvärdera info

Se vilka analytiker som har bäst trackrecord. Spana på vilka som kan mest om vad. Lär dig vilka råd som historiskt gett bäst avkastning.

Upplev vinnarna

Hitta och följ dina favoriter. Hitta aktier och branscher som är mest förutsägbara. Hitta de bolag som flest experter förutspår som vinnare.

Skapa en strategi

Ta stöd av expertrådens utfall för att investera långsiktigt. Skapa en strategi som passar in i din framtid. Använd ett verktyg som genom smarta algoritmer som hjälper dig investera smartare.

GÖR BÄTTRE INVESTERINGAR

(erbjudanden och en del av funktionerna under utveckling)

beta

BAS

39 KR/MÅNAD

Just nu 0kr!

(utan bindningstid)

Hitta de bästa bolagen att satsa i just nu

Topplista på de 10 bästa köprekommendationerna just nu

Urd Ratings aktieportfölj utan notiser

Se vår rating av aktieanalyser, analyshus och aktier

Skapa en egen portfölj utifrån experternas samlade råd

Spara allt på din egna sida

Gör dina egna analyser

Publicera finansiella påståenden

TESTA BAS

beta

PREMIUM

139 KR/MÅNAD

Just nu 0kr!

(utan bindningstid)

Allt i BAS plus

Urds aktieportfölj med notis samt backtracking av utveckling

Se analytikernas rekommendationer

Se utfallen från rekommendationer

Se analyshusens aktieportföljer

Skräddarsydd bevakning

Mer kommer snart!

TESTA PREMIUM

beta

PRO

399 KR/MÅNAD

Just nu 0kr!

(utan bindningstid)

Allt i PREMIUM plus

Kommer snart

TESTA PRO

Experternas bästa råd ger utdelning

Vår tjänst tar fram vilka analytiker du kan lita på och vilka som gett de mest träffsäkra finansiella råden. Baserat på det verkliga utfallet av tidigare gjorda aktie- och marknadsanalyser tar vår tjänst automatiskt och löpande fram ett betyg/ranking som ger dig som investerare underlag över vilka analytiker som är de mest tillförlitliga samt vilka aktier de anser att du ska satsa på.

Vilken av de svenska storbankerna tror du har gett bäst aktierekommendationer de senaste åren?

Urd Rating, som tidigare i år vann det regionala Skapa-priset för Västra Götaland efter hård konkurrens, hjälper befintliga och blivande aktiesparare att svara på frågeställningen ovan.

Genom att använda matematik och finansiell historik har Urd Rating skapat en unik algoritm som ökar transparens och tillgänglighet för användaren att kunna investera smartare. I den oberoende tekniska tjänsten samlas automatiskt tidigare gjorda aktieråd från experter in via API. Råden tillsammans med aktiekurser, valuta och annan finansiell information analyseras sedan av Urds algoritmer. Analysen visar på vilka aktieanalytiker som gett de mest träffsäkra ekonomiska råden på aktiemarknaden. Därefter blir det lättare för aktiespararen att satsa rätt.

Urd Rating vill skapa trygghet för användaren med sitt placerande, öka transparensen och eliminera intressekonflikter och dolda agendor.

Kolla in på vår hemsida, www.urdrating.se så kan du själv kontrollera vilken av storbankerna som gett det bästa råden den sista tiden!

Go somewhere

Presentation av Urd Rating

Presentation av Urd Rating och framtiden för bolaget

Timothy, VD för Urd Rating kommer hålla en presentation av bolaget Urd Rating, verktyget, framtida verktyg och  bolagets framtid för alla intresserade.
Grunden till presentationen är att Urd Rating just nu befinner sig i en nyemission på www.fundedbyme.com/urdrating. Då flera har visat intresse för bolaget, verktyget och emissionen tycker Urd Rating att det kan vara bra för intressenterna.

Boka in er på nedan länk för en intressant presentation om ett spännande startupbolag.

https://mailchi.mp/3c7b48bf7431/wwwurdratingse

När: 21 november kl 18:00
Var: Science Park, Gjuterigatan 9, 553 18 Jönköping

Go somewhere

Vi är igång!

Urd Rating genomför just nu en nyemission för att fortsätta utveckla vårt verktyg och implementera nya spännande investeringstjänster.

Vi har redan lyckats få in mer än 100 000kr. Men vi behöver även din hjälp för att ta vårt verktyg ett steg längre.  Målet är att få in minst 600 000kr och max 2 400 000kr.
Kapitalet skall användas för att färdigställa de funktioner som är med i vår roadmap samt få tjänsten mer användarvänlig för att sedan göra en stor lansering av tjänsten.
Under tiden kommer vi parallellt lägga fokus på marknadsföring och öka användarantalet. Mer kapital medför en snabbare och tydligare tillväxt, där fokus ligger på fler användare och funktionalitet enligt roadmap. Mindre kapital innebär att Urd Rating fortfarande klarar utveckling enligt roadmap, men att fokus tidigare för VD och styrelse måste skiftas till att söka mer kapital för nästa steg som är att kunna skala upp och lansera i Sverige och internationellt.

Kolla in vår kampanj och investeringserbjudande på www.fundedbyme.com/urdarting

Go somewhere

Logga in direkt

Skapa nytt konto

Hur fungerar det?

Urd Ratings unika algoritm visar hur bra investering du gjort om du följt analytikers aktierekommendationer. Vår algoritm tar hänsyn till typen av råd, den analyserade aktiens kursutveckling samt börsens huvudindex, aktuellt branschindex, valutans utveckling, eventuell utdelning och tid. Ratingen åskådliggörs med hjälp av en 5 gradig skala. Vi hjälper dig att investera smartare och skapar trygghet.